středa 3. října 2007

Akatsuki

Tže něco o tejhle "cool" zločinecké organizaci...docela by mě lákalo se k ním přidat ae asi bych dopadla jako Tomiko xD (MiRu-chan ví ;))
Akatsuki je malá organizace nejvyšší úrovně. Organizace má nanejvýš deset členů a nepřesné množství agentů. Ačkoli má slušnou síť agentů v různých vesnicích, tito jedinci jsou obvykle ovládáni nějakou technikou. Členové Akatsuki jsou všichni z třídy S, a jsou to nejhledanější a nebezpeční ninjové.
Přesná kritéria pro přijetí do skupiny jsou neznámá, ale jisté jsou mimořádné bojové schopnosti a nelítostné chování. Jedinečné rysy (genetické nebo jiné) se také zdají být běžnými faktory pro přijetí. Členové se zřídkakdy setkají osobně, místo toho komunikují přes telepatii nebo přes hvězdnou projekci. Celá skupina je viděna ve 135 dílu, kde se právě setkávají přes hvězdnou projekci. Takto se setkali naposledy před sedmi lety, kdy organizaci opustil Orochimaru.
Členové z Akatsuki mají jednotlivé cíle, nijak zvlášť si necení života jednotlivých členů, jde jim jen o jejich cíl. Pracují v týmech po dvou, které jsou vyvážené podle jejich schopností.Členů je nyní je pouze osm, Orochimaru, Sasori(byl nahrazen Tobim) a Kakuzu jsou mrtví a Hidan je neschopný boje.
Cílem organizace je ovládnutí světa. Jejich plán je dost jednoduchý. Za prvé získat dost peněz (nevím teday na co), za druhé vyvolat války mezi vesnicemi a za třetí pomocí chycených ocasých démonů ovládnout svět.
Chyceného démona zapečetí do sochy, kterou jsme mohli vidět v díle 231 (Naruto Shippuuden 11), pomocí techniky Fuuin Jutsu: Genryuu Kyuu Fuujin (封印術・幻龍九封尽 Sealing Technique: Illusionary Dragon Nine Consuming Seals). Ve světě mangy už chytili šest démonů: Shukaku, dvouocasého démona (Nekomata), tříocasého démona a další tři neznámé.
Každý člen nosí jedinečný prsten a žádný člen nenosí prsten na stejném prstu. Každý člen nosí svůj prsten na stejném prstu, na kterém stojí na soše, když pečetí démony. Ale! Je deset prstenů a jen 8 členů, protože Orochimaru má prtsten u sebe a Kakuzův je ve Skryté Listové. Jak se zdá, prsteny mají mít nějaký zvláštní význam, ale zatím se neví jaký.
Členové a prsteny
Vůdce Akatsuki - Rei (Nula)
Deidara - Seiryuu (Azurový drak)
Neznámý člen - Byakko (Bílý tygr)
Itachi - Suzaku (Nachový pták)
Zetsu - Genbu (Černá želva)
Orochimaru - Kuchin (Nicota)
Kisame - Nanju (Sagittarius/Jižní hvězda)
Kakuzu - Hokuto (Lochneska/Severní hvězda)
Hidan - Santai (Třetí úroveň)
Tobi - Gyokunyo (Panna Maria)
Sasori - Santai (Třetí úroveň), nosil ho před Tobim
Ani nevítte kolik mě to stálo nervů než su to našla! Konoha je zastavená,tohle mi udělat,šmejdi! xD

Žádné komentáře:

Okomentovat