neděle 17. února 2013

Rivilovo poprvé

Zdravím Vás,
dnes Vám přináším pokračování o setkávání se s.. dobrá tentokrát to Levi nebude, i když jeho článek už je z víc jak poloviny hotov, nějak jsem se zasekl a.. asi to bude ještě nějakou dobu trvat. Ale abych Vás nemučil rozhodl jsem se povyprávět Vám o tom, jak Rivil poprvé spal jinde než doma a to dokonce i déle než jednu noc! A navíc! K tomu všemu dokonce přidám "komix". Který by teoreticky mohl mít i pokračování, ale .. kdo ví. :-)

Rivila Hiroko ukradla pod záminkou "potřebuji ho naměřit, abych mohla.." bla bla. A tak jel ten den Rivil s námi domů. A Janinku málem trefil šlak (muhahaaaa!). Říkali jsme tomu (i Rivil říkal) lázně. Napravil si myšlenky a rapidně snížil hladinu stresu. První noc ho Hiroko nenechala spát s námi v posteli (protože doma taky nespí!), ale druhou už jsme ji umluvili. Bylo to moc fajn tulit se k Rivilovi.A smět se k němu tulit tak dlouho! To je něco, co i princ jako já rád příjme a ocení.
I přesto, že se občas Rivil tvářil, že hned pojede domů, protože se bál, že mu podpálí byt, my ho vždycky nacpali dobrotama a uklidnili, že tam je Mára. :D Překvapivě to i fungovalo, možná Rivil Markovi vážně věří.
Celou dobu jsme si povídali, váleli se, cpali se dobrotama a pili černý čaj. O to byla krása! A pak Hiroko odjela a vrátila se s oblečením pro mě!! :) Juchu! A k tomu je ten komix. Tak si ho pěkně užijte. A samozřejmě, pro nejlepší zobrazení je lepší "zobrazit" a ne koukat jen na blogu.
Pěkně se pokochejte,
Váš Vavřinec.

Žádné komentáře:

Okomentovat