úterý 5. srpna 2008

Řetězáček od Sakury Minamino

1.Ideš po Konohe...keď zahneš za roh tak vrazíš do Naruta a zvalíš ho na zem.....ten sa začne hneď červenať. Ako zareaguješ?
*Červená se* Promiň,jsi..okej?
2.Ideš ďalej..........keď v tom ti zrazu do cesty skočí Sasuke, schmatne ťa a začne ťa bozkávať... čo spravíš?
Nechám se. Sasuke zase není tak ošklivej ... xD
3.Keď sa na druhý deň zobudíš tak uvidíš ako Akamaru leží pri tebe a olizuje ti tvár...potom pribehne Kiba aby zobral Akamara a uvidí ťa v pyžame...tvoja reakcia?
Brý ránko,kucí ^^
4.Keď pôjdeš do obchodu pre raňajky tak okolo pôjde Shino...ty sa naňho kukneš a uvidíš ako z chrobákov urobí srdce...potom sa zastaví a bude na teba čumeť...čo spravíš?
Polknu a vypotím úsměv. Dost divnej způsob jak říct "Líbíš se mi"
5.Keď pôjdeš ďalej rozhodneš sa že pôjdeš do Ichiraku ramen...keď sa usadíš tak príde aj Choji...potom ti len tak povie že ťa miluje a ak ty jeho nie tak sa obesí...čo mu povieš?
Půjčím mu lano xD

6.Po jedle sa pôjdeš prejsť...v lese stretneš Shikamara ktorý na teba zničoho nič urobí tieňové jutsu a chytí ťa.......potom ťa začne bozkať a tak eh...
"Zmetku,zmetku,zmetku!!!"
7.Neskôr ťa zavolajú na misiu.....pri boji s ninjami už budeš mať na mále pretože budeš mať málo chakry...keď ťa už pôjdu doraziť objaví sa pred tebou Lee a všetkých ich tam pobije. Potom sa na teba otočí*zalesknú sa mu zuby xD* a povie:"Milujem ťa! Budem ťa navždy chrániť! Nechceš so mňou chodiť?" Odpoveď?
E...Ehm..A..Co Sakura..?? *plácne v zoufalé snaze zachránit se*

8.Keď po dlhom dni prídeš domov vo dverách uvidíš papierik na ktorom bude napísané, či by si neprišla večer ku Nejimu...ty prídeš...keď už uňho budeš tak budete sami sedieť na sedačke a budete kukať romantický film...keď príde vo filme chvíla keď sa budú bozkávať Neji ťa chytí za ruku a tiež ťa romanticky pobozká...ako zareaguješ?
Já bych k Nejimu nikdy nešla..xD Dobře,možná šla ale nikdy bych se nekoukala na romantickej film...xD
9.Kto má v tomto "LOVE REŤAZÁKU" pokračovať?
Hmmm...Kdokoliv ^^

Žádné komentáře:

Okomentovat