neděle 24. června 2012

Bude cirkus!

A byl... :D


Aneb o tom, jak Afro zachrání svět a tygr projde klíčovou dírkou (i se zebrou v náručí!).
Nene, žádná recenze filmu. :D Ale musím pěkně poděkovat, že jsem byla pozvána. Moc jsem se bavila a vůbec to bylo celé takové puntíkaté. :D
Na film jsme se vetřeli o hrozně dřív (asi o 40 minut, ale vůbec mi to nepřišlo!) bylo zhasnuto a my se snažili aspoň někam si sednout. Pak mě napadlo, že by mohla být zajímavá fotka na svítících schodech, ale než jsme si to stihli vymyslet tak nám rozsvítili. Tož si je aspoň Janinka vyfotila..(aneb důkaz místo slibů). Aralt byl spokojen, jako obvykle, ale Rivil se tvářil trošku nabručeně. Ale když film začal už byl v klidu. Moc jsme si to užili a i když tam bylo nějak MÁLO tučňáků bylo to opravdu dobré. Asi nejvíc mě pobavil francouzskej honič. Když "strnula", to bylo opravdu skvělé. 
Kromě filmu jsem pomohla objevit parčík na Andělu.Je to tam moc milé, rekonstruované. S Rivilkem jsme si polehávali a Janinka s Araltem vymýšleli blbosti. Respektive Janinka vymýšlela a Aralt je nadšeně plnil. Jestli oni dva se nehledali až se našli..:-) Já zatím uváděla Rivila do rozpaků s tím, že je jako krásná kurtizána a zkoušela jsem z něj vypáčit, jestli třeba někdy nebyl. Ale zkuste si dostat kloudnou větu z rudnoucího elfa..:D Proto mi pak asi utekl a lehl si do trávy, aby měl klid, ale Aralt je všude, takže ani to mu nevyšlo. Nakonec zase skončil u mě, ale tentokrát bez debatování..:D
Araltova záchodová fotka. :D Myslím, že mu bylo líto, že si nemohl udělat i vlastní fotku v zrcadle. Ale příště určitě kámo! :D (Máme jen zrcadlovou a všichni tři, ale tu sem pro jistotu nedám..:D)

Sluníčko zlobilo. Ale kdybych se hnula, tak to bude ošklivější a Rivil vypadal, že mu to takhle vyhovuje. Mimochodem "Kráska s perlami ve vlasech" je pracovní název. Doufám, že mi výjde to šití a Rivil opravdu bude Kráska s perlami..^^ A z Araltka lolitka.. :D
Bylo to moc fajn! :-) Děkuju!

Bonus.. Pro ty, co dorazili aaaž sem..:D
Oho... A tohle je sice brutálně nekvalitní, ale Rivilův hluuuuubokej výstřih. :D

9 komentářů:

  1. Jestli byl Rivil kurtizána, tak já jsem řidič zmrzlinářskýho vozu. :-D Jsem nakloněn nejrůznějším šíleným teoriím, ale tohle už je i na mě moc. Vizáž by na to sice měl, to ano, ale nejsem si jistý, jestli i žaludek. Rivil je citlivá duše, to by měl velkej handicap.
    Btw: čím je tohle focené?

    OdpovědětVymazat
  2. Hahaaa... uvidíme, co z Rivila vyleze..(on je sice oduševnělý citlín, ale to neznamená, že si tohle nemohl dělat "pro radost"..:-D)
    A focené je to teda mým foťákem na telefonu, takže zase smůla no..^^

    OdpovědětVymazat
  3. Věř nebo ne, bejvaly doby (a není tomu ani tak dávno), kdy i já byl "oduševnělý citlín"! Ano, ano. :-D A tehdy mi přišlo naprosto nemyslitelný vlízt s někým do postele, aniž by to bylo z velký lásky (k tomu člověku samému, ne k jeho kreditce :-D).
    Mimochodem, když už si tu spolu tak pěkně "povídáme"... ;-) Co říkáš na Born Villain? Mně to album velice příjemně překvapilo. Je tam plno... hm, zvuků. :-) Čas od času mi připomíná první čtyři alba, ale spíš souhlasím s autorem jedný recenze, co jsem četl - že alba od MM nelze srovnávat, protože každý je něčím nový a jiný. Texty mě taky nadchly. Některý jako by vypadly z Kazanova pera - chci říct, že mají myšlenku, se kterou by se Kazan ztotožnil. Takže já taky. A úplně mě odrovnal poslední track - You're so Vain (s Johnym Deppem :-). Ať mi nikdo netvrdí, že Marilyn je 100% heterák. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Potupně se přiznám, že jsem z Born Villain slyšela jen několik málo písniček. Nemůžu se k tomu dokopat, protože jsem prostě zklamaná z celého MM. Všechny ty jeho atuální koncerty stojej za velký prd a lístek místo aby slevňoval je čím dál dražší..:D
    Ale tu jeho společnou s Johnym jsem slyšela! Kluci to pěkně rozbalili a jsem hrozně ráda, že tu spolupráci dotáhli dokonce! Fakt se vyvedla. :-) A MM o sobě netvrdí, že je 100%. :D Mimochodem už můžu dodat knihu, takže se to třeba brzy sám dozvíš! :-)
    (V Praze budu 3.7. a 9.7., takže můžu předat pokud se tu budeš nacházet taky, jinak až nějak pozdějc no..:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to chápu. Viděl jsem kus Beautiful people a musel to vypnout, protože mi to rvalo srdce. Pak už jsem to nikdy nepokoušel. Ale opravdu se mi líbí to nový album. Objevil jsem tu svý nový motto (stejně už jsem nějaký potřeboval, to starý už mi nějak nevyhovovalo). :-) Je to dvojverší z No Reason (asi tu písničku budu už navždycky nazývat takhle, i když ji z nějakýho mně neznámýho důvodu přejmenovali): "Nejsi lopata a já nejsem tvý bahno." (V překladu) Úžasné! Vždyť kolik lidí si myslí, že může moralizovat? Že oni jsou ty "dobrý"?

      Vymazat
  5. Jo, mě to povídej, už se nikdy nebudu moct podívat na Long Hard Roud Out Of Hell. Ale věřím, že poslechově to bude zážitek. Koneckonců, co nevyzpíval upravili a my nemusíme brečet, že chrčí.
    No Reason (to bude i pro mě) je obrovský zážitek a s klipem dohromady je to úplná bomba. Hm, dobré motto. Marilyn byl na texty vždycky machr. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád toho ještě může světu hodně dát. A když ne světu, tak aspoň mně a podobných šílencům. :-) Svět ať si trhne nohou a pustí si něco "zdravotně nezávadného" (co by třeba mně spolehlivě oddělalo). :-)
      (Mimochodem, nadchlo mě, že MM bude hrát v 6. řadě Californication. Marilyn Manson a Hank Moody vedle sebe! Dva mí největší idolové! :-)

      Vymazat
  6. On toho dává pořád hrozně moc, občas má sice nějakej výpadek, ale kdo by se na takovou drobnost ohlížel. Koneckonců "dře" už pěknou řádku let a tak si může svoje výpadky dovolit. :)
    A já Californication nějak nesleduju. :D U nás se to nechytilo, takže.. ale přemýšlím, že pokud budou tihle dva stát vedle sebe.. Hm hm..

    OdpovědětVymazat
  7. Páni! Já nevěděla, že už zas funguješ na blogu! Pěkně jsem se opozdila! Jsem ráda, že se ti film líbil (mně taky a moc)! A v tom temným kinosále to bylo super:-D Škoda, že nám rozsvítili...
    A v parku jste mě tak akorát s Rivilemm sabotovali! Ještě že mám Aralta:-D Jo, asi na tom něco bude - hledali jsme se, až jsme se našli:-) A fotečky jsou bezva:-) Kluci jsou rádi, že sis je fotila:-) A oba se na oblečení těší, jsou zvědaví, co s nimi provedeš!

    OdpovědětVymazat