neděle 21. července 2013

Frederick (Plyšový harém)



Jméno: Frederick (vznešenější jméno vzniklo, když byl na dovolené u Akiry)/Frederik (Agent Žet, Pan Žralok)
Majitel: Princ Lawrenc II. Löhikarmský
Společnost: Ikea
Nalezen: Ostrava, nalezen byl díky naší milované princezně Niniel
Datum nalezení: Pro prince byl prvním, takže jeho nalezení si skromně datuje na 2. Května 2011
Má rád: Vůni moře, slanou vodu, rochnění se v polštářcích, princovu společnost, výlety s princem olihně (k jídlu), plavání, lov a sluníčko a tepleji
Nemá rád: Když musí z vody, sprchování (protože on se rád koupe!), samotu a zimu a tmu
Věk: Frederick, zdá se býti nejstarším členem harému, ale kdo ví
Oblečení: Plakoidní šupiny
Rasa: Žralok tmavý (Carcharhinus obscurus)
Osobnost: Frederick je žralok a jako takový bývá hladový docela nepříjemný (možná až nebezpečný), u večeře bývá první. Je velmi nedočkavý. Podle prince skvělý společník, i když málomluvný. Je dochvilný a vždy je na něj spolehnutí. Proto také, pokud se princ vydává za svými povinostmi, bývá Frederick po jeho boku. Je jeho pravou rukou a také pro něj pracuje jako Agent. V loajalitě i lásce k princovi troufám si tvrdit vede. Byl prvním členem harému a princ si ho zamiloval natolik, že z něj učinil svého přítele. Frederick je velmi oblíbeným členem nejen prince, ale i jeho přátel, je zábavným společníkem.
Backstory: Frederick se k nám dostal krátce před tím, než přicestoval princ. O svém původním životě mluví jen velmi málo, ale i z toho mála má člověk pocit, že byl vždy spokojeným přítelem a společníkem. U nás žije již více než dva roky, za tuto dobu stihl prožít téměř měsíční dovolenou (ze které měl spoustu fotografií a procestoval kus Prahy a snad i vnitřního světa svého opatrovatele), ze které přijel nadšený a překypoval tehdy zážitky, nikdo z nás ho snad ještě neslyšel tolik mluvit. Taktéž se, na princovo přání, stal jeho agentem a pomáhá mu tak zorientovat se zde a kontrolovat život v jeho rodné zemi (je jednodušší poslat svého přítele nežli sebe samého). Frederick nikdy nepochybuje o svém princi a jeho úmyslech, čehož si ten váží, navíc je nejvěrnějším členem harému. Jen ztráta jeho přítele a opatrovatele, u kterého trávil svou dovolenou se ho velmi dotkla, teď už je v pořádku a plní své povinnosti zase bezchybně.

Žádné komentáře:

Okomentovat