pondělí 24. března 2008

Hiroko už je zadaná..^^ Tady Moje svatbička..(Thnx Gaara-sama..^^)

Udolie viery. Nadherne miesto akoby predurcene pre tuto vynimocnu udalost...Z kopcov na severe stekaju krystalove vodopady, a na jauhu sa udolie otvara do obrovskeho volneho priestoru travnatych luk a riedkych lesov.
Vynimocna udalost. Niekolko ludi chvatne pobehuje po trave a vyladuje posledne detaily. Poposuvat stolicky, napravit toto, tamto. Obdalec na velkom kameni na uboci mensej hori posedavaju dve usate postavy. Jedna ciernovlasa s ciernymi usami, druha blondava s hnedymi. Prepletaju chvosty a odusevnene sa o niecom bavia....Oddavajuca s hlavnym druzbom. Nexus a Ritsuka. Dole v trave sa zanietene bozkavaju Natsuo a Youji, prvi hostia sa uz schadzaju a vsetko je konecne hotove.
Nexa sa zdvyhla, uhladila si cierne saty a rukou precesala srst na usiach a chvoste. Pomaly schadzala dolu zucastnit sa diania. Ritsuka zbehol chvilu za nou. Ako prva zo snubencov sa dostavila nevesta, v nadhernych bielych satach so striebornym diademom na hlave ktory odrazal luce slnka. Bola okuzlujuca. Rovnako ako jej takmer uz manzel nemala usi (kto vie preco xD), len dlhe svetle vlasy splyvajuce na plecia. Dorazil Soubi. Bol obleceny len v ciernej lahkej koseli a ciernych nohaviciach, ale vyzeral velmi elegantne. Chytil Hiroko za ruku a viedol ju ulickou medzi stolickami k Nexus a Ritsukovi.
,,Zisli sme sa tu dnes, aby sme spojili..." zacala s usmevom rozpravat Nexus.
**
,,A preto z moci mi zverenej prehlasujem vas za muza a zenu, pobozkajte sa prosim!" skoncila. Soubi a Hiroko sa na seba dlho zalubene pozerali. Potom sa obaja jemne naklonili, dotkli sa nosmi..a nakoniec sa vasnivo pobozkali. Hiroko spojila ruky Soubimu za hlavou a zahodila kyticu, ktora pristala v tvari Natsuovi. Ten sa zacal cervenat ako o zivot a nevedel co s nou ma robit.
O mesiac na to Natsuo a Youji uzavreli registrovane partnerstvo. Soubi a Hiroko zili spolu stastne cely zivot, milovali sa ako nikto a mali vela deti. J
potvrzko:

Žádné komentáře:

Okomentovat