čtvrtek 15. listopadu 2007

Hidan - inFo


Ztracený ninja,z neznámé vesnice.(fakt netuším jaká vesnice má ve znaku ty tři vlnky bo co toe..?? )Tým tvoří společně s Kakuzu z čehož není vůbec nadšený,Kakuzu má sice trpělivost pro jeho zdlouhavé boje a rituály,ale Hidan ho nesnáší a to už jen proto, že Kakuzu bojuje hlavně kvůli penězům. Jejich tým ale, kupodivu,stále drží pohromadě. Hidan také nerespektuje Leadera Akatsuki,bůhví proč ho nemá v lásce. (znáte to lišit se za každou cenu??!!..xD ) Hidanův prsten má znak Santai (to znamená "třetí úroveň").
Hidan patří k Jashinovu náboženství,to uctívá boha Jashina.Součástí náboženství je Hidanův řetízek - obrácený trojúhelník v kruhu,ten nosí pořád sebou. Hidan se před každým bojem modlí ke kouzlu v řetízku a po boji vykonává třicetiminutový rituál (jehož zakončení je trochu sadistické,ale budiž každý nějaký..xD ),který zakončuje bodnutím do hrudi při ležení na zemi.
Hidan je očividně nesmrtelný (to je fajn..xD) byl totiž několikrát smrtelně zraněn.(to neznamená smrtelně jakože třeba mohl vykrvácet bo tk,to znamená smrtelně,jako že každý "normální" člověk by umřel..xD) Ale,i když je Hidan tedy řekněme "nesmrtelný" každému svému protivníkovi popřeje,aby se mu povedlo ho zabít. (já bych se na to vykašlala, páč on má prostě výhodu a ten boj by byl nefér..xD ) Možná,že Hidanova nesmrtelnost je důvod tomu,že je v týmu s Kakuzu,protože ten má občas záchvaty zuřivosti a ty si vybíjí na svým týmovým partnerovi..xD Hidan v boji používá kosu se třemi čepelemi (syn smrtky??..xD),kterou za pomocí lana -to má obmotané kolem zápěstí-roztočí a snaží se tk ohrozit svého "nepřítele" (v uvozovkách páč co kdyby byl nepřítel třeba Kakashi..xD).
Hidan sám o sobě tvrdí,že je nejpomalejší člen Akatsuki a to i přesto,že jeho útoky mají veeelmi ničivé následky.

Žádné komentáře:

Okomentovat