středa 7. března 2012

Někdy mám tu Prahu docela ráda..

..třeba jako včera.
Člověk ještě slintá, jak více méně spí (chodit na 7:50 je zlo! Ještěže je to tak zajímavé..^^), automaticky chmátne po Metru, aby měl ve škole co luštit a jde dál, aby stihl autobus (vysvětlete mi proč lidi v Praze běhaj, když jim to jezdí co pět minut? Pořád tomu nerozumím..).
Jenomže včera se mi tam dělala fronta, tak jsem musela čekat, říkám si, co se zase děje, dyť na téhle straně se fronty nedělaj najednou mi někdo vrazí moje Metro a jako bonus Activii. Eh? No, co bych se bránila... snídaně zadarmo. :D A taky že jo! Metro nás hned na úvodní straně inforomovalo, jak lidi ráno doma nesnídají, že snídají až v práci...a tak. Já nesnídám doma, protože bych musela dřív vstávat a to takhle nefunguje...

10 komentářů:

  1. Já taky nechápu, proč Pražáci běhají na metro a autobus, když nám to jezdí každou chvíli (ano, už se považuju za domorodce :D).
    A je dokázáno, že hlad se spouští nějakých 30-45 minut po probuzení. Pokud se někdo vypravuje jako já (vstát, 20 minut na hygienu a obléknutí a rychle pryč), pak ani doma snídat nemůže. Ale je to chyba, protože snídaně je nejdůležitější jídlo dne. O tom něco ví Angličané. Snídaně, která se nejí vidličkou, u nich není snídaně. Takže už se snažím, polepšit a někdy mi to dokonce vyjde i na ty míchaný vajíčka a toast s máslem. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to tě obdivuju, já bych se asi pozvracela. Já jím vždycky, když příjdu do školy (což je asi 50 minut po tom, co vstanu..xD, takže mi to vychází..)
    Ale Angličené zas nějak neprožívají oběd.. a to já si vždycky teda najím dostatečně..:D

    OdpovědětVymazat
  3. Neprožívají, no, to je pravda. A čaj o páté prý "vynalezla" nějaká těhotná šlechtična, které připadalo, že mezi "dinner" a "supper" je moc dlouhá doba. Takže se začal podávat čaj a k němu sušenky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta na to ale kápla. Čaj o páté je nejlepší část dne..^^

    OdpovědětVymazat
  5. Roderiku, ty už bydlíš v Praze? Nebo se na to připravuješ a už se za Pražáka považuješ?

    Já ráno stíhám během 35-40 minut, než odcházím do práce vyčistit rohy ve dvou klecích pro morčáky, nakrmit zoo, nasnídat se, vyvenčit se, provést ranní hygienu a oblékání a ještě občas stíhám vytřít ve svém pokoji nebo zalít kytky. Jsem jako voják:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Považuju se za domorodce, ne že bych jím už byl. No co, Sebastian se zase považuje za Londýňana a občas... eh, jak se říká obyvateli Soulu? Soulan?
      No jo, asi bych toho za 40 minut taky stihl víc, kdybych se ještě dalších 20 minut neválel v posteli. :-D

      Vymazat
    2. Tak to jo:-) Já jsem Pražo-Šumavák:-D

      Já musím vstát hned jak zazvoní budík, jinak bych znovu usnula... Ale vyhovuje mi, že si většinu povinností odbydu ráno, takže když se večer vrátím domů, mám clekem volno.

      Vymazat
  6. Hahaha... ale to jste neslyšeli domorodá vyprávění mého kmene, kmene vesničanů...XD S Danielkou je sranda, když vytáhne historky..xD

    OdpovědětVymazat
  7. No, hele... Momentálně bydlím na místě, kde mi skoro pod okny kdákají slepice, a když chci vidět malé stádečko ovcí, stačí přejít silnici. A o takové dva kilometry dál je kravín. Takže...

    OdpovědětVymazat
  8. Mě každé ráno budí kohout. A čumím z balkonu do pole a statku:-)

    OdpovědětVymazat