sobota 22. září 2007

Hinata Hyuuga

Muck MoEe druhá láSka a Proto Si ji Taky Beru na Starosti..x)) No upŘímněě koMu se Tahle Mocka Stydlivá Holčíí NelíBiíí..x))

Hyuuga Hinata. Narodila se 27.prosince ve znamení kozoroha. Na začtku seriálu jí bylo 12 let (asi jako každému,ale nevadí), měřila cca 148 centimetrů a vážila zhruba 38 kilo. Její otec je šéfem klanu Hyuuga a jmenuje se Hyuuga Hiashi jméno matky se mi nepodařilo najít. Hinata má sestru Hanabi.
Hinata je velmi jemná a plachá,ne však slabá,jak o ní prohlásil vlastní otec..(Parchaant..!!). Hinata se v boji dokáže velmi dobře přizpůsobit chování protivníka.V boji používá Byakugan což znamená "Bílé oko" - je to vrozená vlastnost klanu Hyuuga tedaa kekkei genkai.
Hinata neměla vůbec žádné sebvědomí,ale poté co ji při Chuuninských zkouškách povzbuzoval Naruto začala se lepšit a její sebvědomí vzrostlo. Hinata (Asi jako jedinná) obdivuje Naruta a jeho postoje jeho chování i přístup k ostatním lidem, nevidí ho jen jako "vězení" liščího démona.Naruto,ale zatím nevidí jak moc ho Hinata obdivuje a jak moc se při rozhovorech s ním červená..x)
Hinata má po svém otci přebrat vůdcovství klanu,ale zatím to vypadá, že její otec tím není moc nadšený. Hinata se při rozdělování dostala do týmu osm společně s Kibou a Shinem a jejich Senseiem je Kurenai.
Hyuuga znamená v překladu "na slunci" a Hinata je jen překroucení slova Hyuuga takže i Hinata znamená "na slunci".
Hinatiny techniky →
Byakugan (bíle oko)
Juuken (jemná pěst)
Shugohakke Rokujuuyon Shou (hmat 64 úderů)

Žádné komentáře:

Okomentovat