pondělí 3. září 2007

Sabaku No Gaara

Tak jsem to teda zkoušela ještě nějak upravit ale hlava mi nebere (jen ukrutánsky bolí :( tk jsem stěží vypotila pár infantilních větiček..... Snad se to dá číst x)
Gaara,jako Jinchuuriki (to je člověk,ve kterém byl zapečetěn Ocasí Démon,v Gaarově případě Ichibi No Shukaku) byl od malička odstrkován. Jeho maminka (Karura) zemřela při porodu a proklela celou písečnou vesnici a doufala že ji Gaara pomstí. Gaary otec (čtvrtý Kazekage) se o něj nějak nezajímal,nikdy ho neměl rád,považoval ho pouze za nepovedený experiment a chtěl jej zabít. Maličký Gaara věřil,že jediný člověk,který ho měl rád byl Yashamaru,který mu ale předtím než zemřel sdělil krutou pravdu,že ho nikdy rád neměl.
Po Yashamarově smrti zůstal Gaara sám. Protože má v sobě Ichibi No Shukaku dokáže Gaara ovládat písek,který ho taky automaticky chrání. Proto nemůže používat ninjutsu. Písečný štít se dá prorazit pouze s obrovskou rychlostí (jako to dokázali Rock Lee a po něm i Sasuke-kterej to ale skopíroval Sharinganem od Rock Leeho,podrazák,Pozn.Alee). Gaara je (jak já říkám) zdegenerovanej životem a žije jen proto aby zabil všechny,kdo jsou jiní než on. Po souboji s Narutem ale prohlásí,že ho Naruto změnil a už nezabíjí.
Jméno Sabaku No Gaara znamená Gaara z pouště nebo taky Pouštní Gaara (tky se mu říká Písečný Gaara ale toe špatně,Sabaku znamená poušť,Suna je písek).Samotné Gaara znamená "tvor který miluje jen sám sebe" a proto pomocí písku vytvořil na svém čele tetování Ai=Láska,(což mu mimochodem moc,moc sluší,Pozn. Alee;))
No..co bych o tomhle zvláštním tvorečkovi ještě řekla...jen to že je to fakt hodně složitej charakter.....chmm,loučím se,hlava mi brzo upadne...

Žádné komentáře:

Okomentovat