sobota 1. září 2007

Postavy Loveless

Ritsuka Ayoagi
Je mu 12 let , prožil velice kruté dětství ,když mu před očima upálili bratra Semeie .Přechazí na novou školu ,kde nikoho nezná.Ve chvíli, kdy přijde do školy se seznámí s jeho novou kamarádkou Yuiko.Yuiko se do Ritsuky zamiluje,ale Ritsuka má na lásku jiný názor.Ze začátku si jí nevšímá ,ale s postupem času se se z nich stanou opravdový přátelé :-).Ritsuka chce zjistit jak to bylo s bratrovou smrtí a potkává Soubiho,Ritsuka zjistí že Soubi byl Fighter ( Pozn MR: Pro neAmeričany se to dá přeložit,jako bojovník nebo zápasník.) jeho bratra a ten mu před smrtí řekl, aby se o Ritsuku postaral.I přesto že mu leze na nervy, ho Soubi miluje...

Soubi Agatsuma
Soubimu je kolem 20 let. Než umřel Semei,tak sloužil Semeiovy. Ale po jeho smrti začal sloužit Ritsukovi, protože ho o to Semei požádal, aby Ritsuku chránil a miloval ho .Soubi se s ním setkává před jeho novou školou .Poté mu dá mobil, se slovy že když bude chtít může mu kdykoliv zavolat .I když mu to v celém seriálu zvedne asi 2 krát, má ho rád a chce ho tím jen chránit .Ze začátku si to neuvědomoval ale s postupem času se do něho zamiluje.Soubi bydlí se svým kamarádem Kiou ,sou to umělci ,kteří malují na i na zakázky.(PZzn MR: Tak dlouho Ritsukovi opakoval, že ho miluje až se fkt zamiloval..xD )

Kio Kaidou
Kio je stejně starý jako Soubi. Kio a Soubi jsou nejlepší přátelé, proto není nějak zvláštní že si o Soubiho dělá starosti. Kio říká často Soubimu uchylák (hentai) XD (Pozn MR: Nebo že trpí tzv "Lolita komplexem" xD ) ... není se čemu divit ,když Soubimu záleží na 12 letém klukovi!
Yuiko Hawatari
Yuiko již zmíněná zamilovaná ctitelka Ritsuky, kterou všichni šikanují a využívají. Ale nastane obrat, když do školy nastoupí nový žák Ritsuka.
Yayoi
Yayoi je bezhlavě zamilovaný do Yuiko, a proto ji všude pronásleduje a někdy je až vtírávý .Jinak je to přátelský a srandovní tvoreček :-) (Pozn MR: A jak má konce vlasů ocásku a oušek bílý je tááák sladkýý..x0* )

Hitomi Shinonome
Je jí 23, učí Ritsuku ve škole. Je hodně úzkostlivá a často se chová dětinsky , ale jinak milá učitelka, která se lehce rozpláče . Proto se nedivte, že má ve svém věku ouška a ocásek . Líbí se jí Soubi, ale on je takový chlaďák (slovo Miru-chan xD), alespon na ni. Je velice hodná a ráda každému pomůže.

Semei Ayoagi
Bylo mu 17 , když byl upálen, spíše zavražděn.Semei měl svého bratra opravdu rád, proto před svou smrtí poručil Soubimu aby se o něho postaral . V posedním a předposledním díle se však objeví ,že se Semei k Soubimu zase tak dobře nechoval...(Pozn. MR: A hele i Klaďáci maj záporný stránky.)

Žádné komentáře:

Okomentovat