sobota 19. dubna 2008

Ikoku Irokoi Romantan Aneb Hiroko-chan je mimo,ta chřipka dělá svý...

Ikoku Irokoi Romantan...

...je ZATÍM (všimněte si toho zatím..) jedno OVAčkový Yaoi (??).Ranmaru je Japonec,nesnáší obleky a odmítá nosit pro nás "normální" oblečení,díky tomu vznikají spory s jeho oněco straší snoubenkou a brzo i manželkou..(věřte nebo ne,on se opravdu ožení..xD). Kaoru je jeho snoubenka,později manželka,je vcelku atraktivní,ale Ranmaru moc nerozumí,on je dětinský a zastává zvyky ona je dospělá a velmi přizpůsobivá.Jen tak mimochodem hádají se hlavně kvůli tomu co Ranmaru nosí,po lodi se totiž promenáduje v lehoučkým kimonu a to že mu je vidět až do žaludku ho nechává absolutně klidným...xD Ještě je tu pak Al Ital co obdivuje Japonsko,čirou NÁHODOU se s Ranmaru SPŘÁTELÍ.
Okej,teĎ se vžijeme do role Alberta čily Ala. Al je..ne Al miluje Japonsko obdivuje jeho kulturu,jazyk,lidi,mluví plynule Japonsky.Jen tak mimochodem Al je Ital,modrooký blonďatý Ital..(líbí se mi,je dokonalý..dokonalý,milovník,tedy svůdník....,parchant jeden využil chudinku Ran....ale o tom až za chvilku..)..poprvé na Ranmaru narazí na palubě lodi,když Ranmaru NAHÁNÍ Kaoru a zafouká vítr,už tam málo zahalující kimono.......no Al může na Ranmaru oči nechat...^^ Podruhé pak na něj narazí,když se Ranmaru vzteká a připravuje se k bitce,chudáci cestující neměli páru co se děje,zato Alovi došlo úplně přesně proč se Ran vzteká...Uklidnil ho,ale než se stihl představit odtáhl Ala někdo..(není podstatné kdo..) Ran se mezitím než na sebe narazli potřetí stihl oženit a pohádat s Kaoru,která ho vyhodila.Narazili na sebe v baru,kupodivu do Ranmaru se kdosi navážel a Al se zapojil,bitku pak vyhráli a parádně pokecali,v baru přičemž si Ranmaru stihl pořádně upít. Al ho vzal k sobě,Ranmaru se úplně nestydatě natáhl na postel a to jak vypadal jak se tvářil a jak byl odhalen Ala dostalo,pokusil se sice ještě Ranmaru zachránit,(ptal se jestli by se neměl vrátit k manželce..xD)..ale smůla,Ranmaru se ani nehnul..
A teĎ přichází ten zvrat,(haha zvrat,já jsem na to čekala jak ne spasení..xD)..Al měl asi trauma..(něco jako,mám v posteli toho co...ne to přece nemůžu,ale když on je tak..zmlkni Ale je ženatý,ale moc jim to neklape, navíc jsi dlouho..Ale sakra chlape je ženatý..Ale je tak sladký a jakoby vybízel...)..No řekněte,kyby vy jste měli v posteli něco jako je Ranmaru neskočili by jste po něm...??
Jojo...ani Al neodolal..(Ranmaru neprostestoval,ani se nedivím vždyť byl přiopilí,jenom trošku zkuhral..)..ráno měl Ranmaru akorát vzkaz a byl vzteklý..(a sotva se vlekl,jak ho asi všechno bolelo..xD)..
První OVAčko končí,vcelku hezky...uvidíme jakej zvrat příjde v dalším,manga vypadá zajímavě...taky se podívám...xD

Huhu,Hiroko-chan se jde věnovat panu doktorovi,konkrétně Dr. Hausovi..Začíná ho žrát,je tak skvělí doktor,až z toho běhá mráz po zádech,miluju jeho humor...xD
Papa jdu se léčit...Vašee Hiroko-chan
PS: Děkuju,všem co přáli brzký uzdravení,jsem za to mocka ráda, a René-chan..(René Náhrobek) Přeju taktéž brzký uzdravení...
Pictí..^^ →
( ↑ - To už bylo po..(Tom)..^^ Ranmaru opouštěl loĎ...xD)
Ranmaru..^^ Po tom co ho Kaoru vyhodila...
Al..mm dojem první obdivování Ranmaru..xD
Žeby,obláka mangy..??...xD

Žádné komentáře:

Okomentovat