čtvrtek 3. března 2011

Snaha o ukňouraný článek..:D

..(nevím jestli mi to půjde..přečetla jsem si totiž o "vodě v prášku" a vzpomněla si na "Ou jé"..z "Já padouch" ...a na Mimoně!..xD)

Přihlášky na VŠ téměř všechny odeslány, ještě jsem se rozhodla pro Zoorehabilitace v Praze.. Je to prostě proto, že docela dost dobře chápu, proč to tak skvěle funguje. Ono smět zabořit prsty do srsti nadšeného pejska (např) je prostě něco úžasného. Vyplaví vám to tolik endorfinů, že pak máte pocit, že můžete všechno..(a nebo se to zase děje jenom mě?..) Tím pádem se můj počet přihlášek zaokrouhlí na krásných pět..všech pět uhrazeno z vlastní kapsy..(na což jsem zvláštně pyšná..a mám prostě pocit, že to je moje věc a tudíž nemůžu svoje rodiče ždímat..^^ však oni si to se mnou ještě užijí, pokud mě někde přijmou..:D)

Maturita se blíží, kytičky mě pořád nezajímají..(a jestli si nějakou otázku z kytiček vytáhnu jsem mrtvej muž).. prostě to nedokážu vstřebat. Člověk, genetika a živočichové jsou zábava, dozvím se něco nového a užitečného..ale prostě kytičky..
Můj druhý předmět je ZSV (= základy společenských věd).. absolutní většina mi nedělá problém, jen v základech státu pořád plavu.. a filozofie to je zlo samo o sobě..(v semináři to nestihneme projet a v normálních hodinách se to nedá, navíc mám pocit, že sám náš pan učitel v tom dost lítá)..uvidíme no.. nějak to budeme muset provést..(a nebo se vážně modlit ke všem bohům a bůžkům, abychom si nevytáhli filozofii a vzhledem k tomu, že se jí týká 10 otázek..:D:D)
Čeština jde totálně mimo mě..nová maturita z češtiny je hnus! K tomu prostě nejde nic víc říct.

Ale! Lawrenc už je na cestě.. ♥

A narazila jsem na dvě téměř stejné písně. Dneska mě to hrozně rozesmálo. Jde je od Cinema Bizarre (kde je jim konec?) a druhá od SHINee.. jsou vlastně úplně stejné, jen SHINee zpívají svojí rodnou korejštinou a němečti CB se uchýlili k angličtině.., kde jenom je to mám.. (to kdybyste mi nevěřili!)

Forever or Never
Cinemma BizarreSHINee




Jdu spát. Mám totiž prázdninya tudíž chodím brigádničit..:D:D
Pac a pusu..
Hiroko von rabersdorf

Žádné komentáře:

Okomentovat