úterý 15. ledna 2013

První setkání s Levim

Zdravím Vás,
dnes je na programu prvé setkání Mě a Leviho.

Naše první setkání proběhlo někde v rozmezí podzim-zima, kdy ještě nebylo tolik chladno. A bylo trochu drastické, pro Leviho. A asi to nebylo jediné drastické setkání, vlastně, když nad tím tak uvažuju, skoro při každém našem setkání Levi došel "úhoně".
Při tomto prvém Hiroko dostala za úkol Leviho převázat a došlo k tomuto v šumperské čajovně (jejíž jméno mi vypadlo). Čajovna byla moc milá, ale místa pro čtyři bylo málo. A to ještě při převazování!
Po tomto drastickém úkonu sebou Levi praštil do připravených bund načechraných v rohu a nechal se utěšovat svojí plyšovou liško-čivavou. Nekolikrát se shlídl v zrcadle (zrcátku o jehož výrobu se postarala Králičí princezna Niniel) a když se konečně uklidnil, tak jsme se družili. Bylo to moc hezké setkání. Padli jsme si do oka a tak i přesto, že jsme se setkali poprvé a náš výškový rozdíl je dost veliký, bylo mnoho tulení. A taktéž se z nás stali dobří přátelé. :) Za to jsem velice rád!

Absolutní většina "lepších" fotek byla využita pro tvorbu "šáhlého" příběhu. Který z nás obou dělá bůhví co. Ale my nejsme, jsme slušný! Každopádně teď zpětně je to celkem legrace. Tento příběh najdete pod perexovým oddělovačem (nebo cože to má být) společně s několkými dalšími oblíbenými fotkami. :) Moc si je užijte! Příště Vás čekají Vánoční prázdniny s Levim a snad! také několiké další "poprvé" s kamarády. :-)

Pěkný den,
princ Lawrenc II.


Shinnya: Pane bože necuchej Leviho, neee!
Hiroko: Mu-he-he-he-heeee~~ *cuchá* (ale slušelo mu to!)

Levi nakukoval o čem se to ty dvě dohadovali. Asi si měl taktéž pocit, že ofinka mu moc sluší a rozcuch je přesně ten typ účesu pro něj.

Já a Levi

A my v detailu :)


A konečně! Náš příběh! :D

Žádné komentáře:

Okomentovat