středa 11. ledna 2012

A co takhle nacpat oblíbený kreslený postavy do jednoho filmu? - Něco jako reality show?

... Jooo, takhle nějak muselo vzniknou The Drawn Together.

Drawn Together je animovaný americký seriál o třech řadách (každý má kolem 20 díl o 25 minutách) a v roce 2010 jim na konto přibyl film, který jsem viděla a chci o něm něco napsat. (Aneb, jak dělám všechno proto, abych se nemusela učit tu hrozně nezáživnou bioklimatologii, která mi navíc leze na nervy a nemůžu se podívat z okna, abych nepřemýšlela, nad tím, co vidím,.. jaká je oblačnost, jé jinovatka, tak to bude vysoká vlhkost..T__T Hrůůůza!)


The Drawn Together je osm kreslených, více méně známých, postav. Klidně přiznám, že u některých si nejsem moc jistá konkrétně to Prase mi vrtá hlavou. Jinak můj nejoblíbenější je Xandir, kterého tipujeme na Zevrana z Dragon Age a to kvůli poznávacím znamením (blonďatý, opálený, spoře oděný, homosexuální elf.. Miluju Zevrana, jen aby bylo jasno!). Dal není problém rozeznat SpongeBoba, Pikachu, Supermana a i typickou princeznu od Disneyho. U těch ostatních si nejsem úplně jistá, ale svůj typ mám.
Autoři se je rozhodli ve stylu Velkého bráchy narvat do baráku, kde spolu žijí.

Film se pak zabývá tím, že jsou zrušení a mají umřít (protože jsou jen kopie a jako takové je nikdo nepotřebuje) neb pán, co je "vede" se jim chce mstít. Oni to ale neví, mají pocit, že byli zrušení, proto, že jsou o ničem a tak hledají pomoct a cestují do "Dej Tomu Smysl Země". To je dějová linka.

Co čekat. Upřímně. Drawn Together je plytká, surová, sprostá věc, co neuctívá hranice a nesere se s žádným tabu (Kapitán Hrdina s sebou tahá svoji X-let mrtvou přítelkyni Molly, kupříkladu). Ale dobře, přiznám se, bavila jsem se. Je to věc, která se do zkouškovýho, kdy Vám praská hlava od informací, co v ní musíte udržet, hodí. Nemusíte u toho přemýšlet a to je skvělý. Navíc, kdo by nechtěl vidět, jak se bude Superman chovat, když ho někam zavřete. Nebo Zevrouše, co dělá oči na Supermana..^_____^
Taky proto se chystám stáhnout i celý seriál. Chci vidět, jak Superman žárlí...XD

Na CSFD má film neuvěřitelných 72%. V komentářích jsou lidi více méně spokojení, ale mají pocit, že pro "důkladné" prožití filmu, musíte vidět prvně celý seriál. Hm... No nevím.
Dobré by možná bylo ještě říct, že Film je zakončením a žádné další věci po něm už nepřišli. A není divu,... ale to se dozvíte, když se podíváte na film.

Hm, pořád si myslím, že jsem mnohem hůř promarnila minuty u "Za Soumraku".

2 komentáře:

  1. ...ono to asi i bude. Ale dá se to, když od toho člověk nečeká nějakou větší mozkovou stimulaci... a většina těch vtípků je tak surová, že se musím smát.

    OdpovědětVymazat