pondělí 9. ledna 2012

Veselé Lawránoce...

Než se zase vrátím k Marilynovi (protože se vrátím, věřte mi, nějak se ho nemůžu zbavit, ale když já ani nechci, ještě pořád nemám zkouknutý všechny rozhovory aspoň třikrát a to muchlání s Twiggym jsem taky viděla jen milionkrát..), mám tu něco, co možná někteří z Vás neviděli (nebo nechtěli vidět..?!) A asi pravděpodobně to neviděl nikdo kromě Shinnyi-chan a její kamarádky. :-)
Udělali jsme si čajový dýchánek jehož hlavním bodem bylo utažení Leviho, který doteď odmítal stát na vlastních nohou, podlamovala se mu kolena a tak vůbec. Leviho operaci Law bedlivě sledoval a dával pozor na Leviho obličejovou část. I po utažení je Levi docela volnej (včetně rukou, který jsem původně stáhla tak, že jsem neměla sílu, tu gumu natáhnout až ven, vuf. Musel se povolit a zas je moc volnej..xD Ale já mu ještě ukážu!), ale Shinnya už neměla to srdce ho znovu rozebrat, tak zůstal jak byl.
Po utažení se kluci seznámili (stylem, že Lawr si okamžitě přilehl k pacientovi..xD) a já si užila focení. Nikdy jsem nevěřila, že by fotky s bleskem mohli vypadat tak pěkně. :-) Měli jsme k tomu vtipné komentáře (i když jsem jich většinu zapomněla..xD) a tak nějak nenápadně vznikl příběh o "dostaveníčku prince a gayši". (Více méně, protože Levi zatím stále studuje...XD).. Uf, příště budu přemýšlet, jestli s fotkami chci něco udělat, poskládat na ležačku a ty nastojačku (?!) k sobě je dřina..
A já, ačkoliv na to nejsem nějak extra pyšná, protože ty fotky jsou otřesný a celý to vypadá prostě jako velký WTF moment of year, se s Vámi podělím. Shinnye se to celkem líbilo, tak snad to pobaví i Vás.
A druhá věc je z Vánočních fotek. Jsou to ty slušnější...(ty hambatý jsou schovaný...na ty prý ještě nepřišel čas...xD).. a je z nich vytvořená "reklama" pro Leviho budoucí stránky. Frederik (kterýmu Shinnya zarytě říká Roderik..*trhne ramínky*) se přihlásil do castingu a dostal svůj štěk v týhle reklamě. I když nevím, jestli můžu říkat štěk, když je Frederik žralok... a jeho mluvení tam není...(znělo by totiž jako "Mmmmmm..." XD)
Užíjte si to.
Na čaj s gayshou.
Leviho reklama.

11 komentářů:

  1. To se vám povedlo:-D
    Jste pěkně nevychovaní, že jste kluky vyrušili! :-) Kdo ví, co by se pak dělo:-)
    Takže Levi nečeká jen na Lawriho? Nebyl by Lawri nakrnutej, kdyby se Levi tulil i s někým jiným?
    Rivil na ty fotky koukal, smál se a zároveň červenal, chudák:-)

    Moc se vám to povedlo, budu se na další "story" těšit!

    Tak trochu mě mrzí, že se Rivil nemá ke komu tulit (když nepočítám morčata), já mu fakt musím nasadit nějakou veš do kožichu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, to oni jsou pěkně nevychovaní! My je v ničem nerušili, seděli jsme si tam a pili čaj... A navíc nic by se nedělo! Law je slušně vychovanej princ a ví, že na veřejnosti se můžue tulit a muchlat, ale žádný svlíkání!..

    Levi čeká na svého sponzora. Law nakrknutej určitě nebude. Sice se spolu rádi mazlej, ale jsou jenom kamarádi, co spolu dělaj skopičinky a fanservis.

    Hahaha, a to Rivi neviděl ty Leviho hambatý fotky, to už je těžkej kalibr a i Shinnya-chan naprostest bručela.. Naproti tomu Levi spokojeně předl, takžeeee.....^___^

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou, já pár těch fotek viděl! Na dA. A musím uznat, že Levi je moc hezoučký. Což prosím považujte za velký kompliment, protože mě se BJD od IH nelíbí. :-) Zato Lawri se mi líbí čím dál víc!

    Leesil: Mě taky mrzí, že se nemám ke komu tulit! Nechceš někoho pořídit i mně?

    OdpovědětVymazat
  4. Ani mně se panenky od IH moc nelíbí, ne tak Levi. Má rozkošnej nosánek a je to easy-going sympaťák... Úplně si mě získal. Ale možná za to může to naše převazovací dostaveníčko. On je převaz tak nějak hodně intimní..^^ (Anooo, zvrhle přiznávám, že jsem si to s levim užila, až na jeden zádrhel..:-D)
    Law, se mi tu momentálně přihlouple culí a moc děkuje za poklonku. A posílá tlapku.

    Leesil: Když už v tom budeš, já bych se postavila do fronty..:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Vy jste tedy dobráci:-)
    Mně se dneska zdál sen, že jsem si pořídila druhého boxera! Tak jsem si ve snu nasadila veš do kožichu:-D
    Boxery bych vám nekupovala, ale morčata nebo králíky klidně:-)
    Jó, vy jste měli na mysli BJD? :-D Tak to si trhněte nohou:-) Já si taky zatím vytrvale trhám hnátama, veš do kožichu v podobě BJD Rivilovi nasadím kdo ví kdy. Zatím nám na muchlování stačí morčata a Marek:-) A taky se můžeme nechat oblézat šnekama. Nebo je pozorujeme, jak se množí. Což je zajímavá podívaná:-)

    Levi je sypmpaťák, nedivím se, že s ním Lawri kamarádí. Ta jejich kamarádská výpomoc se hodí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já myslel spíš živou BJD, mužského pohlaví, vysokou tak 180-185 cm, ve věku mezi 30-50 lety. :-)
      A dva boxery bych si v životě nepořídil. Vlastně bych si nepořídil ani jednoho. Myslím, že zdemolovat a ušpinit si byt zvládnu i sám. :-) Podle odborné literatury jsou boxeři vhodní psi do bytu, zatímco čuvači nikoli, ale mé zkušenosti zatím praví opak. Julinka (čuvač) mi připadá mnohem víc "home-friendly" (když zrovna "nechlupí") než Marek.

      Vymazat
  6. Móc hezké! Opět závist - u nás totiž stále nic, můj Meika je stále ještě v daleké Koreji, neb pojišťovna mrcha na mém kolínku pěkně škudlila... Jen považte, že bolestné za takovou hrůzu a hnus s titanovým šroubem nestačí ani na mazlíčka od Crobidoll! Budu muset napřed ještě přišetřit - ale nevzdávám se :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to teda pojišťovna pěkně škudila..(ale ne, že by mě to zase až tak překvapilo).
    Hm, každopádně závidět není zase až tak co, protože, když už máš BJD zjistíš, že nemáš věci, který by se ti hodily, nebo jsou k životu nutný...(více méně..xD) ..nebo je straaašně potřebuješ. T___T Nevím co je víc deprimující...:-D
    Nevzdávej to! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Roderik: Naši boxeři nám byt nedemolují a nešpiní. Máme je držené v čistotě, takže žumpu doma nemáme. A to, že slintají se dá zvládnout. Záleží na tom, co má kdo v srdci. Nikomu boxera nenutím, pouze jsem si dělala legraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já přece taky. Navíc Šambo je větší prase než Marek.

      Vymazat
    2. Dobře, byla to trochu unáhlená reakce. Jak jde o mojí zoo, tak hned vidím rudě...

      Vymazat