středa 11. února 2009

Sex Therapist

Konichi Wa *nevinně se culí a škrabká se na hlavičce*
Původně jsem o tém manze nechtěla ani trošku mluvit, chtěla jsem si prohlídnout obrázky a nechat to být, ale nakonec jsem to i četla a musím se přiznat, tahle manga si u mě šplhla. *křeník*
ST napsala/nakreslila Kazuma Kodaka. Většinou se po jejích mangách moc nehrnu, ale když BlackCat pěla chválu tak jsem si nemohla pomoct. *pokrčila raminky* navíc jsem už pěkně dlouho žádnou Yaoi mangu v rukou neměla, takže jsem to musela něčím napravit.
Má to sedm kapitol (a Hirušku nejvíc uchvátili všechny..xD), jediný co celou mangu spojuje je vlastně sexistický(Haa, mě se strašně líbí, on je takový ťulda *dostala záchvat*) Therapista přes sex a braman v jedný osobě, který vám splní co si přejete. -Chtěla bych si ho půjčit domů, spoň na chvilku-. A ještě na něm bylo strašně hezký. Vždycky, když se jeho zákazník dal dohromady s tou svou láskou, tak z toho měl takovou zvláštní radost. *nepřítomně se usmívá*
Dalo by se říct, že každá kapitola má "děj". Ikdyž. Je to vždycky to stejný. Milujete->jste v depresi->sexuálně frustrovaní->zajdete si do baru Kaine, kde vám pomůže úžasný barman->všechno se vyřeší->happy end. Ale jo..:) Líbilo se mi to. Třeba Prince of the Ice byl fascinující, ale úplně nejbrutálnější, to co by mě v životě nenapadlo byla poslední kapitolka. Chvilku mi trvalo probrat se ze šoku. (Free-Fucking Father)
Ještě kresba, hmm, nemám si na co stěžovat, v tomhle nebývám zase až tak náročná. Ale! Hlavní protagonista, hu, úžasný. Ostatní byli taky roztomilý nebo roztomile stydlivý nebo.. No prostěě.. Hezká kresba. *pitomě se uculí* Navíc autorka mě vždycky dorazila nějakým chibinem.. *vyprskla smíchy, když si vzpomněla* Tak není problém vyznat se v textu, takže dobrý.
Já osobně určitě můžu doporučit, bylo to takový fajn počteníčko -pokoukáníčko *zvrhlej úsměv*- navíc to bylo necenzurovaný, což mě potěšilo. Takže kdyby něco taak Mangafox.com.
Hiroko von Rabersdorf
Já ho chci prostě domů. *pofňukává a vztahuje k němu tlapičky*
Jedni z těch úžasnýc chibi. Z těch jsem opravdu nemohla, mě tolik rozhodili. *culí se*

Žádné komentáře:

Okomentovat