středa 1. září 2010

*zatíná zuby*

Jsou věci, které mě nepřestanou překvapovat, udivovat a nehorázně štvát.
Tak třeba náš soused. Má asi dvacet koček samozřejmě, ani jedna vykastrovaná, tím se počet jeho kočičích nájemníků rok od roku zvyšuje, překvapivě. A co udělá pan Soused, aby koťata nebyla?
Jakmile se začnou kočky mrouskat, vytáhne vzduchovku a jde "na lov". Že by je nechal vykastrovat? Na co? To si raději pořídí bazén, zahradní traktůrek, novou sekačku, novej křoviňák, nový auto.
Nedokážete si představit, jak mě ten chlap vytáčí. Ale, co mu mám říct? Jemu je to fuk, kolik těch koček je, hlavně, že jich bude o dvě, tři míň... a to stejný platí pro slečnu na videu..
Nechápu, proč tohle udělala. Je to nějaká krutá zábava na nevinnejch zvířátkách, co se nedokážou bránit jinak než kňučením. Tohle je siláctví? A ještě si to pěkně natočím a pověším na internet. O čem to je? Proč se tohle děje. Pokud ty štěňata nechce, není problém je dát do útulku. Nebo rozdat. Je spousta lidí, co si vezmou psa zadarmo. Ale proč tohle?
Jsem fakt naštvaná a smutná. Vlastně bych se ani nedivila, kdyby nějaká ta apokalypsa doopravdy přišla, protože je dost takových (prosím tohle vypípejte..). Jsou krutí, neznaj slitování, ale když jde o jejich pohodlí o jejich život, zaryjou držkou v zemi a prosej o slitování. A dostanou ho, protože jsou přece "lidi". Arr..
Kdyby byl, bůh, kdyby bylo něco "vyššího", tak by takovýhle lidi přeci byli potrestaný.. jenže je prd. A proto nám vládnou hraboši a po světě běhaj takovýto lidi. Je to smutný.
Hiroko von Rabersdorf

Žádné komentáře:

Okomentovat