sobota 14. května 2011

Vůně resinu

Leží mi to v hlavě už dlouho a jestli to ze sebe nedostanu, tak asi zešílím. 

Jeden takový náš "nahatý" ..shot?..:-D

Aneb, jak voní resin. 
Vždycky, když lidi při svém krabicootvírání psali, jak krásně voní resin, moc jsem jim to nebaštila. A když jsem otevřela svého Lawriho, taky mě to nijak nenadchlo. Ale teď!
Je ze mě závislák. Miluju, jak Vavřineček voní.. nutí mě to dělat „divný“ věci. Nebo aspoň věci, které bych normálně nedělala. I když to taky není úplně přesné. Vždycky, když okoupeme našeho psa, tak některé z těch věci provozuji na něm. :D Hlavně očuchávání. 
„Očuchávání“.. už několikrát jsem se přistihla jak mám hlavu skloněnou k jeho stehnům a nebo k ramínku. Se zavřenýma očima čmuchám, jak krásně voní. Taky má úžasný ouška! A prstíky jak na nohách, tak na rukách. Všechny tyhle jeho části byli stvořeny k uctívání. A já je poctivě uctívám. 
Navíc zjišťuji, že si asi nebudu moct pořídit dalšího chlapečka. A nejde ani tak o penízky..(když chci ušetřím, možná to bude "nějakou" dobu trvat, ale dám to), ale o to, že budu žárlit. Strašně žárlit. Uvědomila jsem si to asi předevčírem, když jsem se pokusila představit si Lawriho spřízněnou duši. Uch, nevím co budu dělat! Co budu dělat?! Chci, aby měl k sobě nějakého kamaráda, aby si spolu mohli pěkně hrát, ale zároveň vlastně vůbec nechci, protože Lawri bude mít kamaráda, bude si s ním hrát a co já? Ještě mě nakonec vykopnou za dveře. (Lawri se zatím, dělá, že to by tedy neudělala!..ale to říká teď..)

A je ještě jedna věc, která je velice deprimující. Že nemůžeme spát spolu. No teoreticky můžeme, ale já mu nechci ublížit, takže má svoje místečko a spíme každý zvlášť a to je takový divný! Já s ním chci spinkat v jedné posteli. Chjo, kdyby neměl takové fufu prstíčky a nosánek a všechno, tak ho prostě narvu pod peřinu a spíme, ale takhle. Mám strach, že bych se probudila a on by mi mezitím umřel na vykrvácení z akutních zlomenin. A to by teda nešlo...:-D
(Je mi líp, zas můžu jít..)

Edit: Byli jsme dnes u babičky i s Lawrim (babička slavila hranaté kulatiny). NIKDO mi nevěřil, že to je kluk, kromě sestřenky.
Prej, že na kluka má moc dlouhé vlasy. Nechápu, proč je iritrují zrovna ty vlasy. Nakonec to ale pochňápali a teta si i pohrála..(JE to nakažlivý! Děsně!) I babičce se moc líbil. A babička se mě pak ptala, jestli jsem si vůbec jako dítě hrála s panenkama. A mamka na to: "Akorát je vyslíkala"..a prý jak bárbíny tak kena. Hm, asi mi to zůstalo, Lawriho mám nejradši taky nahatýho (tedy jen, když jsme samy..:-D), ale on je narozdíl od barbín a kenů KRÁSNÝ!..:-)

7 komentářů:

  1. Ó, to je tak... nemám slov! To tvé nadšení se tak nějak přeneslo i na mě a teď mám podobný pocit, jako když čtu některé články o box openingu. Já byl jakožto dítě na plyšáky, konkrétně psy. Taky jsem měl pár umělohmotných koní, sádrová zvířátka s dráty uvnitř... Pár panenek se u mě v pokojíčku z pochopitelných důvodů taky objevilo, ale jak už jsem psal jinde, jediné, co mě bavilo s nimi dělat, byly módní přehlídky. :-) Takže panenky v dětství ne-e. A teď, na "stará kolena", jsem objevil BJD. Pravda, první, kterou jsem viděl, byl tvůj "Lawri" (uvozovky proto, že to de facto nebyl Lawri, ale pouze Vivian, já v tom prostě cítím rozdíl), ještě na starém blogu. Tehdy jsem si řekl, že je to velice krásná panenka, ale dál jsem se nepídil. Ale když ses o něm znovu zmínila před tím, než měl přijet, tak jsem hodil BJD do vyhledávače. Asi pět dní jsem odolával ("Taková drahota! Za ty peníze bych mohl mít levnějšího naháče s PP! Nene, za tyhle peníze... nepřipadá v úvahu.). Ale pak jsem objevil několik modelů, které mi zlomily srdce, a bylo téměř rozhodnuto. Ten, kdo mě do toho dostal zcela, bez šance na uzdravení, je Frankenstein od Ringdoll. Tedy jeho hlava, jak víš. :-)
    Ještě nikdy jsem BJD live neviděl. Majitelé říkají, že kromě toho, jak hezky voní, je i velice příjemná na dotyk. Je to pravda?
    Myslím, že nebudeš jediná, kdo by rád se svým drahouškem spal, ale bojí se, že mu něco udělá. Četl jsem, že jedna majitelka mu aspoň ustlala v krabici vedle sebe (asi měla dvojlůžko, ale neměla manžela :-). To já jsem uvažoval, že se zeptám, jestli ještě "žije" sestřenčina postýlka pro panenky (je totiž dřevěná, ne plastová a trapně růžová). Ale asi by byla na mého 70 cm vysokého chlapa moc krátká. No, jestli bude jako Henri (což bude!), stejně dá přednost psímu pelechu. :-) (Umím si vcelku představit, jak tam spinká, stočený "do klubíčka" - Bože, ve svém věku bych se neměl takto veřejně rozněžňovat nad panenkami a ještě je dávat do spojitosti s mými úchylnými sklony. :-D)
    Já bych asi na kamaráda nežárlil. Já bych žárlil na kamarádku. Mít doma BJD heterosexuálního zaměření, cítil bych se podveden. :-) Ale to se naštěstí stát nemůže. Doufám. Dovolím mu být nanejvýš bisexuální. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Btw: Moc povedená fotka Lawriho. Čím to je? Že stejná fotka vypadá vždycky líp černobílá než barevná? Mám rád "monochrome" fotky. Vypadají tak umělecky.

    OdpovědětVymazat
  3. Zcela souhlasím - ta fotka je nádherná! Lawrimu to tam moc sluší.
    A to nakažlivé nadšení (jsem už taky nakažený, jak je známo, a parádně:-)), je prostě skvělé - já si ale obecně nemyslím, že to má co dělat s "panenkami". Nejsou to panenky, to jsou kamarádi pro lidi s fantazií. Tak to vidím, protože já si s panenkami nikdy nehrál - ani vteřinu a ani trochu... Vlastně jsem si nehrál skoro vůbec - tím způsobem, jak se vždycky považuje za samozřejmé, že si děti hrají. Já byl dítě (a asi jsem :-)), co si nehraje; vymýšlel jsem si místo toho příběhy a jiné reality... Mé hračky byly plyšové, byli to kamarádi, co se mnou trávili čas... Ale nehrál jsem si s nimi - my si povídali a prožívali spolu dny...

    OdpovědětVymazat
  4. Roderik: Je to hrozně nakažlivé.. a když se navíc obejví někdo, kdo ti zlomí srdce. Už se z toho pravděpodobně nevymaníš.
    Jo je to pravda. Resin je úžasně hladkej a proto je tolik příjemný na něj šahat. Ale u mě tedy nejde jen o to, já mám radost, když se Lawri nechá vzít do náruče a pomuchlat, to jsou ty nejkouzelnější chvilky..
    No, mě Miyabi říkala, že zná paničku, co se svými miláčky spí. Má asi štěstí a nepřevaluje se ze strany na stranu jako já..T_T
    Tak Henrimu pořiď pelíšek, když ho budeš chtít trápit v posteli, uvolníš svoji..:-D
    Klidně se rozněžňuj, člověk není nikdy dost starej..:-)
    Uch, to já bych žárlila i na kamarádku..(a an tu ještě o dost víc..)..uvidíme.

    Já mám mono fotky taky moc ráda. A tuhle stejnou fotku mám nafocenou ještě ve třech dalších možnostech..(ikdyž z trochu jinších úhlů, pravda..), ale nejkrásnější je tahle černobílá. :-)


    Sebastian: Ano, kamarádi. Ale jde o to, že lidi, kteří se s BJD nesetkali v tom vidí "promakané panenky" a tím pádem o ničem dalším přemýšlejí a dobírají se k takovýmto otázkám..:-) (Ale zase moje babička i teta asi tak nějak přišli na to "co to v nich je..:-) jinak by si nechtěli tolik "hrát" a chmatlat.. a nebo je to zase tím, jak je resin příjemný na dotek?!)
    Jsou děti, co si nehrají, respektive co si hrají po svém. A pokud to rozvíjí jejich fantasii víc než dranďění autíčkama a hry na panenkovský párty, proč ne. :-)

    ..a mám vyřídit, že Lawri moc děkuje, sice ví, že mu to sluší (protože je přece princ), ale když to slyší odjinud mnohem víc si to vychutná.
    Mám divnej pocit, že ho kazím ještě víc než celá jeho služebnická rota.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to zvláštní, ale já prostě VÍM, že můj parťák bude hódně narcistický. :-) A bude to pěkný chlípník. Potřebuju někoho se stejnými zájmy, zejména mám na mysli zájmy jako dog-play v té "dog-roli". A budeme spolu psát (fakt psát, ne spát :-). Určitě bude mít plno skvělých nápadů.
    S naháčem mu to bude ohromně slušet. Bude ho mít jako chrta. :-) Nebo spíš poníka, protože naháč vypadá jako koník. Mohl bych pak nafotit nějaký set s názvem "Dva naháči". Tak krásné tělo by se nemělo schovávat.
    Bože, jak jsem mohl žít a neznat BJD! To vážně nejsou panenky. Za panenku bych nebyl ochoten utratit deset tisíc.

    OdpovědětVymazat
  6. Milý Lawri, protože ještě nemám faunečka, který by žárlil, budu ti to opakovat klidně každý den - moc a moc a moc ti to sluší! Jsi ten nejhezčí princ!
    (Což bude platit stále, protože můj mazlík princ není, je to faun :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Roderik: Já si taky říkám, jak můžou lidi žít a nvědět o takové kráse.. A jsem moc ráda, že o ní vím a dokonce mám jednu takovou krásku (tak dobře, krasavečka..:-)) doma.
    Na ten "nahatý set" se těším..:-)

    Sebastian: Na faunečka se moc těšíme a jsme zvědaví, jak bude vypadat v tvojí vlastní verzi..(protože tak od Implu je dost mimo..jak jsem se mohla sama přesvědčit..)

    OdpovědětVymazat