pondělí 25. dubna 2011

Čekání..

..je věc nesnesitelná. Jenže mně většinou nic nechodí. To jen sestře chodí krabice. A já pak nadšeně hopsám kolem nich (asi jsem krabicovej závislák, z každé krabice mám TAKOVOUHLE radost, ať už je v ní cokoliv..:D), protože vím, že nemůžu, ale tolik chci!... A teď příjde krabice i mně!
Čekám na ni už od konce února a trpím!.. Čím víc jsem se těšila, ti déle to trvalo. Pak mi byla napsána omluva, že pán, který kreslil Lawrimu (Vavřincovi, ponašemu) ksichtíček onemocněl, ale že teda už je zdráv, práci dodělá a Lawriho do tří dnů pošlou. Doufala, jsem že mi dojde aspoň do té doby než půjdu na svaťák, ale ono ne!.. On už je totiž v ČR na celnici. A pokud se zadaří tak ho mám už tento týden doma (respektive, pokud si s ním na celnici taky nebudou chtít pohrát)! Chci ho! Čekám už vážně dlouho. Myslela jsem, že procestovl celou Čínu..,ale on jí jen tak profičel, tak nevím, co mi bude při našem setkání vyprávět. Ale těším se. Těším se, až se spolu pomuchláme, vyrazíme si do Čajky na seznamovací večírek a užijeme si spolu světa..^^
Ehm..možná bych vám sem hodila i Lawriho vzezření, jenomže, to je vpravdě matoucí. Můj chlapeček nebude vůbec jako ten na obrázku, můj chlapeček bude charismatický dlouhovlasý princ.. A bude ještě nějakou dobu běhat nahatý..,ale co.. On má úžasné tělíčko, takže se určitě rád pochlubí všem kolemjdoucím..
Juchů... ať už je DOMA!..:-)

8 komentářů:

  1. Jestli tě to TAKHLE potěší, tak to bych Ti nějakou krabici poslat mohla... ať už je v ní cokoli xD

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi!..xDD Ale teď, i kdybys mi poslala KDOVÍJAK úžasnou krabici, nemáš šanci. Brzy totiž příjde Lawri a nadšení z jeho krabice NIC nepřemůže..:-D Ale až budu mít absťák, tak se ti ozvu a budu čekat odpověď ve formě krabice..xD

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem hrozně zvědavý - a nerad přiznávám, možná kopyto - ale kdo je Lawri? :-)
    To nadšení je tak nakažlivé! Já se podobně těšil, až mi z Číny přijde balík se školní brašnou a hrnkem Kuroshitsuji :-)
    Přihořívá nebo jsem úplně mimo? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No, vzhledem k tom, že jsem v tom výš vůbec nezmínila oč jde, se nedivím, že nevíš. :-)
    Lawri je jméno mého budoucího "přítele".. Je to BJD, kloubová panenka. A je to tak kouzelná věc! Zamilovala jsem se do něj na první pohled.. :-) BJD panenky jsou tak vcelku uchvacující.
    Těšení je úžasné, přinutí to člověka něco dělat, aby mu ten den rychleji uběhl..:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš pravdu - už jsem to prohnal Googlem a viděl pár obrázků... Něco tak roztomilého se hned tak nevidí. Tak držím palce, ať už jste brzo spolu!

    OdpovědětVymazat
  6. Zjistil jsem, že já bych ji mít nemohl - žárlil bych. :-) Ony jsou tak dokonalé! Obávám se, že kdyby je vyráběli v životních velikostech, mnozí by si vystačili jen s nimi (ne že by to tak nebylo už teď, jak to pozoruju na netu :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Já zas zjistil, že mě asi Hiroko bude mít na svědomí:-). Nebýt té ceny, už bych asi nebyl jen u prohlížení obrázků... ovšem ta myšlenka jako červík hlodá a hlodá :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Aw, Roderiku, žárlit se nedá, pouze obdivovat..^^
    A Ony jsou i maličké, ale taky "hrozně" veliké. Někde na netu je fotka..ehm, mrknu se po ní..:-)
    Mám ji (vím kam jít..:D) takže tady, trošku porovnávačka.. myslím, že tahle tak těch 90 cm bude mít, což je vážně dost..:-) http://nd04.jxs.cz/584/135/8d0caee07d_70730571_o2.jpg

    Sebastina: Ta cena je vážně děsivá! Můj Lawri je z levnějšího kraje..(ale na kráse mu to tedy neubralo).., ale jsou i ceny, z kterých se mi dělá vyloženě nevolno..:D
    Každopdáně pokud tě hlodá červík, asi dopadneš jako já, mě taky hlodal..(a moje "do důchodu" se zkrátilo na pěkné "k maturitě"..xD)

    OdpovědětVymazat