pondělí 11. dubna 2011

Tele a (nebo "X") děti..

Tohle tele..*ukazuje na sebe* ..s dětmi nijak extra nekamarádí. To tohle tele.. *rýpne kopýtkem do spoluetelátka, slečny Niniel* ..je pravděpodobně miluje natolik, že je ochotno pořídit si kýbl. Na nervy..(to strašně ráda říká naše angličtinářka.., prý si máme k tý maturitě všichni koupit kyblík/kýbl/lavór..etc. na nervy..:-D) A má tudíž můj neskonalý obdiv. Stejně jako všichni budoucí a nadšení kantoři.

Ale abyste si nemysleli, že jsem.., ale co já vím, co si myslíte. Každopádně přeci jen existuje JEDNO děťátko, které naprosto oddaně miluji, nechám se jím krmit a chci si ho vzít. Když o tom tak přemýšlím, chtěla jsem si vzít ještě Ráďu, ale ten už není mimino. To už je skoro teenager. :-D To dítě se jmenuje Matyáš a je to třetí děťátko mé tety (=můžu si ho vzít!..:-D). Momentálně má dvě mamky, jen tak, abyste rozuměli, on říká "mami" i svojí ségře, a bráchu.
Po třech měsících, co jsme se neviděli, jsem myslela, že už to třeba bude dobrý, ale to teda zatraceně nebylo! On má tak roztomilý ksichtík a umí dělat dost vyzývavé obličeje, voní, breptá a je prostě tolik kouzelný! Umí všechny typy dětských hubiček (štípaná! tu dostal tatínek nejvíckrát..:-D Matymu se asi líbí, když ho někdo "škrábe" na tlamičce.. uch, s takovou si mě nevezme..) a pusinky rozdává na všechny strany (dokonce i moje sestřička, zapřísáhlý NElíbač, hned špulila rty, aby taky jednu dostala). Jeho nejoblíbenější slovo je "ještě"..:-D

Já děti nemám moc ráda. Mám je ráda z dálky, když se můžu dívat, jak se kočkují, já nevím, třeba na hřišti, jak jezdí na kolotočích, ale starat se o ně? Ne! Ani nápad, jediné dítě, které jsem ochotna vzít do náruče, pomuchlat a dělat mu třeba i podušku je můj kouzelný chlapeček, Matyášek..(s neobyčejným jménem, co ho asi čeká?)
Což mi připomíná, že on si ze mě podušku dělá dost rád. To si tak člověk (tele) sedí kousek za ním a dlábí se brámbůrkama (nebo lentilkama, co už se pořádně oválely babičce po koberci) a on promyšleně couvne. Jeden krůček, druhej krůček a hačí, sestřence rovnou do klína.. To dítě mě zničí!..
Bože, připadám si jako šílený úchyla, je mu tady rok a půl. Ale podezřívám ho, on totiž určitě VÍ!.. a testuje, co vydržím..
Kopejtko..*tele, co se děsně těší na sobotu, protože to svoje koťátko zase uvidí..♥*



Calf by ~WasARealGirl on deviantART
Tohle je prostě totálně kouzelné..^^ *vzpomínky na dětství a rození telátek*

3 komentáře:

  1. Hm, já si ke státnicím vezmu rovnou celou vanu. I když možná úplně nejlepší by byla rakev. (To za předpokladu, že se tak daleko vůbec dostanu.)

    OdpovědětVymazat
  2. chňaaa... xDxD Nini má v tomhle období tak moc ráda děti, že se nemůže dočkat praxe :D jsem ohromně zvědavá a nerýpej :-P xD
    a Maty musí být vážně úžasný, když tě tak okouzlil *vždy se děsně culí, když o něm mluvíš* :D
    a krááásné telátko

    OdpovědětVymazat
  3. Roderik: Vanu ke státnicím.? To máš opravdu takové nervy? (Ty se dostaneš, kam budeš chtít..:-))

    Niniel: Nerýpám! To vlastně bylo jemný šťouchnutí, takový to přátelský, ještě. :D
    Maty JE úžasný. Jenom se děsím, co z něj vyroste za takových čtrnáct let. To spolu oslavíme zářijové narozeniny.. hmm.. *zamyslela se* Jenom doufám, že nebude zneužívat mojí slabosti..:D:D
    Telátko..:-)

    OdpovědětVymazat