úterý 18. srpna 2009

..."odvezeme Kačku domů.." .. *vytřešitila oči* "Um..,když myslíte, že odvezeme.."

14.8. - 11:00
"A ten polštář?" Haha, ten chlap mi vážně nedá pokoj...*chechtá se* ale co, ikdyž tam nevidím tak jedu a celkem úspěšně, podařilo se mi projet křižovatkou aniž bych přejela nebo srazila kohokoliv, cokoliv. Uspěšně jsem taky zařaidla třetí převodový stupeň a tím se dopracovala k číslu (tři..! ha,ha..) 45km/h...Uch, nemůžu než si gratulovat, až na to zvolňování..huu...to je pěkně pitomí, přeici, když to auto rozjedu, tak ho nebudu zastavovat... *nechápavě vrtí hlavičkou* A taky mi dělá problémy soustředit se na víc věcí zaráz..
Jako třeba, když jsme řadili tu trojku poprvé, tak jsem najednou byla v levým pruhu..:D Ikdyž naštěstí zrovna nikdo nejel. Myslím, že někdo dostane brzo infarkt..A já to budu jen na 65%...*uculuje se* Jezdili jsme tak mimo město (Bludov,Sudkov,Chromeč a tam..) zatáčení do leva je něco nehorázně pitomího! Nesnáším křižovatky..! Ty mi dělaj fakt problémy...Jsem hrozná...Hmm..
*pofňukává* Ale nakonec jsem nás oba celkem živý dovezla až do Malína, kde jsem při zastavování málem srazila nějakou ženskou..Uch, ale já jsem zpomalovala a ona koukala jenom na jednu stranu! Měla se rozhlídnout, že jo..! Nooo nepřejeli jsme ji, ale byla jsem určitě vylekanější!... *ještě pořád z toho má trošku depresi*
Tak to je asi všechno...Z té hodiny..:D:D (Dvouhodiny..:D)
S láskou..
Hiroko von Rabersdorf

Žádné komentáře:

Okomentovat