pondělí 10. srpna 2009

"Máš ten polštář?!"

Pátek - 7.8., 16:30
Vyzvedli si mě u Penny. Ten obchod začnu mít i ráda. Klučina si ještě vyskočil a utíkal do rohu. Jo příroda. Hačla jsem si dozádu a nechala se vozit, to bylo fajn. A ve Vykířovicách si ten "řidič" vylezl z auta a odkulhal si pryč a pan učite kváknul osudový. "Tak Pojď." Vylezlo ze mě jen: "COŽE?!" ale poslušně jsem si přelezla na místo řidiče a zděšeně pozorovalo kolem projíždějící cyklisty a lidičky na kolečkových bruslích. Pan Š. si zapsal, kdo jede (aby věděl kdo mu zničil auto) a dobu, kterou budeme jezdit a pak se zaculil. "Tak nastartuj." Musím přiznat málem jsem dostala infarkt. Ti cyklisti a vůbec lidi okolo mi moc odvahy nedodávali. Rozjeli jsme se a všechno to bylo v pořádku než se Pan Š. s ohromným úsměvem rozhodl přeřadit na dvojku. Ha ha! Já jedu deset a umírám a on chce přeřadit na dvojku! A tak jsme přeřadili a ono se to rozjelo a jeli jsme třicettt! Hiroko drtila volant a brzdila očima. Uch... V podstatě tahle jízda byla celkem v pohodě, rozhodně jsem se cítila o něco líp než minule a taky jsme si párádně pokecali. Umm, akorát jednoho cyklistu jsem málem přejela, ale tak já jsem ho "předjížděla" (< Kecá ona jen jela vedle něj!..:D) a on si najednou vybočil! Tak si možná nadělal do textilu, ale přežil to.
Uch Naše jízda trvala dvě hodiny a já ty dvě hodiny byla napnutá jak struna. Jsem horznej nervák a mám z toho husí kůži. Navíc my jsme byli v Prozovozu! Pod se tedy za provoz dá označit jedno auto který vás předjíží a pár, který jedou proti vám.
Cesta z Vykírek pro mě byla lehce utrpením, kvůli těm cyklistum a pak mě vyděsili ty hloupý krávy! Ony vypadali, že stojí na cestě, ale byli úplně mimo ni. Joo a taky mě předjeli dvě cyklistky.. *dělá,že se vůbec nesměje* Kdybste viděli můj výraz. *chechtá se*
A ještě, když jsme projíždeli Malínem tak jsme málem přejeli psa. Ale když on mi tam skoro vběhnul, sebevrah!
Nooo já myslím,že víc toho vědět nepotřebujete! Hlavně, že jsem živá a zdravá..^^
S láskou..
Hiroko von Rabersdorf

Žádné komentáře:

Okomentovat