pondělí 24. září 2012

Anooo... a už žádný stávky!

Slavnostně se navracím, protože miláček mi odejel domů a já už teď nemám koho obtěžovat svýma starostma a radostma, padlo to tudíž zase do blogové verze. Beztak jsou ty blogy fajn věc!
Včera jsem na babičce dokonoce vydindala (babička mi ho sama věnovala, pořídila si totiž novou lepší plečku..:D) foťák. Je to sice stará plečka, žrout baterek a neschopník. Ale když chce a má k tomu podmínky "lezou" z něj vcelku pěkné fotky, kterým když se pomůže nemají daleko ke kráse. :-) Mám z něj vcelku radost (a upřímně se zlobím, že si Princ vybral takovou neschopnou dobu k odjezdu, ale má to i své výhody!).
Já jsem to totiž vymyslela. Lawrenc je totiž spíš nekonfliktní a tak nějak tuším, že s bráškama to bez konfliktu nepůjde. TUDÍŽ! Jsem si na kasičku napsala "Vůdce" a rozjíždím doopravďácký šetření! A je to i o dost jednodušší, když mi za zády nestojí nadrbaný princ, který co chvíli vykřikuje "tyhle boty" "tuhle košili" "tyhle kraťásky".. Každopádně protože když budu mít "prostor" i pro Vůdce myslím, že "příště" už by klidně zůstal. Ono asi víc jak rok čekání pro něj byl moc..?! Já nevím.. možná má strach, aby na něj nezapomněl.

Žádné komentáře:

Okomentovat