neděle 23. září 2012

Kočičkování

To jsme si takhle udělali něco jako elitářskou Vánoční vílu. Vyměnili jsme tričko, co Law hrozně chtěl, ale bylo mu veliký, za spoustu věcí a jednou z nich byla i kočičí čepička.

Byla to hrozně velká legrace. Totiž, Law má oproti ostatním BJD extrémně malou hlavičku, ale on je celý takový droboučký (každopádně si to může dovolit, když je princ a má za zadkem komando rytířů nebo jiných strážců) a čepičku Elo udělala podle Louise (který je ještě ke všemu o kousek větší). Lawri vypadá trošku jakoby tu čepku někomu ukradl, ale sluší mu. Vypadá v ní ještě víc koťátkovsky než normálně (a to i přesto, že se cítí být spíše štěňátkem, ale za moje kočičkování se překvapivě nezlobí ^^). Někdo mi tvrdil, že "nevypadá až tak velká". Ano, možná nevypadá, ale kdyby se Vavřinec hodně snažil nacpe svoji hlavu do té čepice dvakrát.
Omlouvám se za tu nekvalitu fotek, ale bohužel s tou svojí kraksnou nic lepšího asi nevykouzlím. Třeba až přijedu domů, tak si s Lawrim trochu pohrajeme.
Mimochodem na fotkách si můžete všimnout i Vavřinečkova dalšího dárku a to šálku, který má údajně stejný s Louisem (jooo, tváří se tak!). Hm, Lawr ho odmítá sundat, líbí se mu extrémně. ^^ Achjo, potřebuji peníze na pruhovaný tričko! A nebo, pruhovaný tričko! XD


Trošku se mi to světlo zvrtlo tady..:-D

Žádné komentáře:

Okomentovat